Wednesday, June 6, 2007

I tried to be like Grace Kelly..

"I try to be like Grace Kelly
But all her looks were too sad
So I try a little Freddie
Ive gone identity mad!"

Daca nu stiti melodia lui Mika- Grace Kelly, sa stiti ca e faina. Cel putin mie imi place. Un pic cam gay, dar vorba aia "It's okay to be gay".

Si cum asculta Cartman melodia asta intr-un moment de sictir absolut, isi aminti de oamenii pe care i-a intalnit de-a lungul vietii. Unii se dadeau si in cur si in cap sa faca pe plac vreunei gagici:" I could be brown/I could be blue/I could be violet sky/I could be hurtful/I could be purple/I could be anything you like". Daca deja ti-ai pus problema asa... nu se poate nenicule, urmatoarea ta dilema va fi: " Why dont you like me?/Why dont you like me without making me try?"

Si da, toti am facut-o vreodata. Chit ca nu o sa o recunoastem niciodata. Am fost amici de incredere, psihologi incercati, doctori peste noapte sau profesori de cine stie ce materie de liceu in speranta ca persoana pe care incercam sa o ajutam sa ne ajute de fapt ea pe noi si sa realizeze ca are o pasiune ascunsa pentru noi. Hahaha, cat de ridicol suna acum si cat de interesant suna atunci. Din pacate pentru persoanele timide care incearca aceast metoda de combinare pe ocolite rezultatele sunt dintre cele mai proaste. De fapt, trebuie sa faci exact invers. Intai sa o combini si apoi sa faci pe amicul, psihologul, doctorul sau meditatorul, cu siguranta te va place mai mult. Dar in nici un caz inainte. Fraza "ce-ar fi ca relatia noastra de prietenie sa evolueze" merge numai in film. In realitate ai sanse mai mari daca te vede intr-o discoteca imbracat excentric si incercand sa bei doua beri in acelasi timp. Cine stie, poate ii plac dementzii..(cunosc cazuri).

2 comments:

Unknown said...

Ii chiar gay!

Ela Iliesi said...

Sunt de acord.

Si da, e ok sa fii gay. :)